27 feb. 2018

Ce inseamna o hota incorporabila premium | AEG DGB1530S - 607 metri cubi pe ora

AEG DGB1530S este una din cele mai puternice hote incorporabile caseta de pe piata europeana. Cu o capacitate de evacuare de 607 metri cubi pe ora, hota AEG DGB1530S se  poate folosi si in bucatarii mari sau unele open space. Hota caseta are avantajul ca se poate incorpora intr-un corp suspendat de mobilier, este minim invaziva din punct de vedere estetic si in acelasi timp este eficienta, avand in vedere capacitatea de evacuare mai sus mentionata.

AEG DGB1530S | Filtre metalice lavabile

Hota incorporabila tip caseta, AEG DGB1530S are un sistem de filtrare ce are la baza niste filtre metalice care sunt lavabile. Vorbim astfel de de niste filtre de grasime care, daca sunt curatate respectand recomandarile de utilizare ale produsului, au o durata estimata de viata ce poate ajunge pana la durata de viata a hotei, desi toate filtrele metalice sunt considerate consumabile, la un moment dat, mai ales in cazul unor hote care au o durata de viata foarte mare. Exista oricum service-uri autorizate, care asigura aceste consumabile, in aproape toate municipiile, resedinta de judet, o lista cu astfel de service-uri puteti gasi in Service-uri AEG.

AEG DGB1530S | Nivel scazut de zgomot, produse complementare

Hota incorporabila tip caseta AEG DGB1530S are un nivel foarte scazut de zgomot, respectiv 65 de decibeli. In ceea ce privesc produsele complementare, producatorul german de electrocasnice are o gama foarte larga de cuptoare si plite incorporabile. Puteti asocia aceasta hota spre exemplu, cuptorului incorporabil electric multifunctional, AEG BSE792320M si cu plita incorporabila pe gaz AEG HG694550XB .

AEG DGB1530S | Raport calitate pret

In ceea ce priveste pretul, hota incorporabila AEG DGB1530S are un pret in jurul sumei de 1000 de lei, un pret care aparent pare mare, insa daca ne raportam la calitate, la branding, putem spune ca hota incorporabila AEG DGB1530S are un raport bun calitate pret. Mai multe informatii privind criteriile de alegere ale hotei incorporabile, puteti gasi in articolul Cum aleg hota incorporabila.