1 mar. 2018

IP Scoring: Hansa Integra BHKS63038B

Hansa Integra BHKS63038B face parte din noua gama de plite incorporabile ale producatorului polonez, plita incorporabila care are gratare de fonta, o plita incorporabila din sticla, care este usor de curatat si foarte practica. Hansa Integra BHKS63038B este una din cele mai bune plite incorporabile din sticla din punct de vedere al raportului pret calitate. Pentru mai multe informatii privind alegerea plitei incorporabile, va recomand articolul Cum aleg plita incorporabila pe gaz in 2017.

Hansa Integra BHKS63038B | Calitatea gratarelor

Hansa Integra BHKS63038B are gratare din fonta, o fonta de mai buna calitate comparativ cu gamele anterioare. Plita incorporabila Hansa Integra BHKS63038B are niste gratare care sunt bine fixate de suprafata plitei, datorita unor picioruse metalice. Gratarele sunt din doua bucati, tocmai pentru a fi usor de demontat si curatat sub jetul de apa, pentru a incapea in chiuveta. Fonta este de buna calitate, fiind putin poroasa, o caracteristica ce va facilita si ea curatarea si intretinerea gratarelor. In ceea ce priveste geometria acestora, plita incorporabila pe gaz Hansa Integra BHKS63038B are o geometrie ce o recomanda unui gatit mediu spre intensiv, plita incorporabila care se remarca atat prin designul si estetica peste media celor din piata, cat si prin faptul ca este o plita incorporabila practica.

Hansa Integra BHKS63038B | Aprindere electrica si siguranta pentru gaz

Plita incorporabila pe gaz Hansa Integra BHKS63038B are aprindere electrica integrata pe buton si supapa de siguranta termocuplu pentru fiecare arzator in parte, ceea ce inseamna ca se elimina practic riscul de a ramane cu gazele deschise la nivelul plitei. In ceea ce priveste conectarea la gaz, va recomand sa apelati intotdeauana la un instalator autorizat, pentru ca exista riscuri mari, nu numai de explozie, insa scaparile de gaze, care sunt sa zicem minore, pot produce dureri de cap, stari de oboseala, etc. Un instalator autorizat are aparatele necesarii verificarii tuturor scaparilor de gaz de pe toata instalatia de gaz montata in casa. 

Hansa Integra BHKS63038B | Design modern, produse complementare

Plita incorporabila pe gaz Hansa Integra BHKS63038B are un design modern, o plita incorporabila care poate fi integrata perfect in contextul unei bucatarii premium, desi pretul este unul de invidiat, aceasta plita fiind una din cele mai accesibile plite incorporabile pe sticla, cu gratare din fonta de pe piata, iar peste toate acestea, gratarele sunt si ele bine fixate de suprafata plitei. Spun asta, pentru ca in general, in cazul plitelor pe sticla, prinderea gratarelor de suprafata plitei reprezinta intotdeauna o provocare pentru producator. Mai multe detalii privind avantajele si dezavantajele unei plite incorporabile pe sticla, puteti citi in articolul Plita incorporabila pe inox sau plita pe sticla, avantaje si dezavantaje.