Breaking

Post Top Ad

Your Ad Spot

24 feb. 2018

Ce inseamna un cuptor incorporabil premium? | AEG BSE792320M

Multi considera ca un cuptor incorporabil al carui pret ajunge la 5, 6000 de lei, reprezinta un moft, ca nu se justifica, ca nu poate face lucruri diferite de un cuptor incorporabil cu un pret mai accesibil, sa zicem un cuptor incorporabil al carui pret in jurul a 2000 de lei. Am cautat asadar un cuptor al carui pret se afla in jurul a 5000 de lei si in randurile de mai jos voi enumera cateva calitati pe care acest model le are si care-l diferentiaza cert comparativ cu un model de linie.

AEG BSE792320M - avantajele gatirii cu aburi

Un cuptor incorporabil fabricat in Germania, cu subansambluri de inalta calitate si cu tehnologii ce au un impact direct asupra calitatii prepararii alimentelor, aici referindu-ma in primul rand la capacitatea acestui model de a pastra mare parte din proprietatile alimentelor, vitamine, minerale, etc, proprietati care la majoritatea cuptoarelor se pierd intr-o proportie mare. Gatirea cu aburi pastreaza mare parte din proprietati, datorita unei umiditati pe care cuptorul o seteaza si prin urmare volumul de abur din interiorul cuptorului va depinde de tipul de aliment. Utilizatorul seteaza asadar reteta, iar cuptorul incorporabil AEG BSE792320M va sti cat abur sa elibereze in cavitatea cuptorului pentru a maximiza calitatea prepararii alimentelor.

AEG BSE792320M - proba de carne

Un alt atu al cuptorului incorporabil AEG BSE792320M, atu pe care nu-l puteti gasi la un cuptor mai ieftin care sa aiba in acelasi timp si gatire cu aburi, este dat de existenta probei de carne, un accesoriu care se infinge in aliment, respectiv in carnea de pui, curcan, vaca, etc, iar cuptorul se va opri automat in momentul in care alimentul s-a gatit perfect. Utilizatorul trebuie sa-si seteze doar reteta, tipul de aliment, iar cuptorul incorporabil AEG BSE792320M va face restul. 

Acum nu este vorba ca nu mai trebuie sa iti setezi singur timpul si temperatura de preparare, ci faptul ca este dificil sa intuiesti perfect aceste variabile, in functie de greutate si de tipul de carne...cu acest cuptor, toate aceste griji dispar, iar alimentele se gatesc perfect si totodata, datorita gatirii cu aburi, isi pastreaza si semnificativ mai multe proprietati. Va recomandam totodata si articolul Cel mai bun cuptorul incorporabil in 2018.

AEG BSE792320M - suporti telescopici | interior din inox

Suportii telescopici se gasesc ce-i drept pe piata si la cuptoare de 1500 de lei, insa calitatea acestora difera. Suporti de la acest model au in telescopi, niste rulmenti care fac ca acesti telescopi sa se miste foarte usor, foarte practic. Suportii telescopici sunt pentru un singur nivel, adica pentru o singura tava, desi cuptorul incorporabil AEG BSE792320M vine accesorizat cu doua tavi si cu un gratar.

Tipic gamei premium de cuptoare incorporabile ale producatorului german de electrocasnice, AEG, este interiorul din inox, cel mai bun material antiseptic, un material foarte rezistent asadar nu doar la microbi si bacterii, ci si la uzura mecanica, rezistent in timp si usor de curatat si intretinut. In ceea ce priveste curatarea, cuptorul incorporabil AEG BSE792320M are si sistem de autocuratare, dar despre aceasta caracteristica vom discuta imediat.

AEG BSE792320M | Sistem aer cald | convectie 

Un alt atu al cuptorului incorporabil AEG BSE792320M este dat de sistemul de convectie, sistem de convectie ce asigura distributia uniforma a temperaturii si niste curenti de aer ce au ca scop patrunderea in adancime a caldurii astfel incat alimentele sa se prepare perfect, uniform. Acest sistem de convectie este complementar unui sistem de aer cald, obtinut prin existenta unor rezistente suplimentare, aflate in jurul convectorului, acestea contribuind semnificativ la cresterea performantelor de gatire comparativ cu un cuptor de serie.

AEG BSE792320M | Autocuratare cu aburi

Vorbim de niste pereti din inox care sunt foarte usor de curatat, impuritatile se depun mai greu, insa AEG BSE792320M vine si asa in ajutorul utilizatorului cu sistemul de autocuratare cu aburi, sistem de autocuratare care contribuie la indepartarea mai facila a impuritatilor, la finalizarea programului utilizatorul va trebuie sa stearga doar peretii din inox, iar acestia se vor curata impecabil. Producatorul recomanda totusi niste solutii speciale, insa care nu sunt obligatorii. Am vazut cum se poate curata doar cu o laveta un interior al unui cuptor incorporabil AEG din inox si lucrurile sunt foarte simple si practice.

AEG BSE792320M | Cuptor premium | panou full touch control

Vorbim de un cuptor incorporabil cu design modern, un cuptor incorporabil cu un inox tratat antiamprentare, patru straturi de geam la usa cuptorului, lucru ce previne accidentarile destul de dese in cazul copiilor care pun mana pe geamul cuptorului atunci cand acesta este in functiune. Practic aceste patru straturi de geam elimina acest risc, risc pe care-l puteti intalni in cazul cuptoarelor de serie.

Panoul electronic full touch control contribuie si el la imaginea de produs premium, va aduce si el valoare adaugata din punct de vedere al esteticii bucatariei dumneavoatra, iar pe langa partea aceasta de design este si foarte practic, intuitiv si va contribui la confortul dumneavoastra atunci cand vine vorba de a seta corect cuptorul pentru ca alimentele sa iasa gatite impecabil.

AEG BSE792320M | Concluzii

Vorbim asadar de un cuptor incorporabil premium, care gateste cu aburi, pe langa functiile clasice de gatire ale unui cuptor electric multifunctional, un cuptor care ofera maximum de performante, maximum de calitate in ceea ce privesc materialele din care este realizat, un cuptor produs in Germania, un cuptor incorporabil premium pe care blogul nostru il recomanda cu incredere.

Niciun comentariu:

Post Top Ad

Your Ad Spot

Pagini