23 feb. 2018

Cea mai buna hota de 60 de centimetri de la Beko in 2018 | Beko HCB63741BX

Hota incorporabila Beko HCB63741BX este o hota ale carei caracteristici tehnice m-au impresionat si cu atat mai mult pretul accesibil, raportat la ele. O hota cu un design modern, cu comenzi full touch control care se poate incadra fara nicio problema intr-o bucatarie premium, atat din punct de vedere estetic, cat si din punct de vedere al caracteristicilor tehnicilor. Pentru mai multe informatii privind criteriile complete de alegere ale unei hote incorporabile, va recomand articolul Criterii alegere hota incorporabila.

Cea mai buna hota de 60 de centimetri de la Beko in 2018 | Beko HCB63741BX

Hota incorporabila Beko HCB63741BX este o hota incorporabila cu latimea de 60 de centimetri cu o capacitate de evacuare de 730 de metri cubi pe ora, o capacitate de evacuare ce incadreaza hota Beko HCB63741BX in categoria hotelor de capacitati mari, pretabile bucatariilor de dimensiuni mari, inclusiv o hota ce poate fi eficienta intr-o bucatarie deschisa, ce comunica cu living-ul sau cu alte spatii conexe. In ultimii 10 ani, producatorul turc Beko a investit si dezvoltat masiv segmentul electrocasnicelor incorporabile, o dovada in acest sens fiind reprezentata de noua gama de electrocasnice incorporabile din 2018, o gama care este caracterizata de un raport foarte bun calitate pret. Mai multe detalii in acest sens, puteti citi in articolul Pareri despre Beko.

Cea mai buna hota de 60 de centimetri de la Beko in 2018 | Beko HCB63741BX

In ceea ce priveste sistemul de filtrare, hota incorporabila decorativa cu design cheminee, Beko HCB63741BX are niste filtre metalice, lavabile, care se pot spala inclusiv in masina de spalat vase. Hota Beko HCB63741BX foloseste un inox de buna calitate, greu amprentabila, iar la capitolul estetic, mai este de adaugat sistemul de iluminare cu spot light, un sistem de iluminare care va pune in valoare, atat hota cat si plita pe care o deserveste. Evacuarea se va face pe burlan de 150 de milimetri, ce se poate ajuta cu ajutorul unei reductii si pe evacuare de 120 de milimetri, insa va mai fi nevoie de achizitia unei reductii de la 150 la 120 de milimetri. Mai multe detalii in acest sens  precum si modul si distanta la care se poate monta hota incorporabila, puteti citi in articolul Cum se monteaza hota incorporabila.

Cea mai buna hota de 60 de centimetri de la Beko in 2018 | Beko HCB63741BX

Hota Beko HCB63741BX este o hota care se poate adapta si pe recirculare, in situatia in care utilizatorul nu poate monta burlan de evacuare, insa va mai fi nevoie de montajul unui filtru de carbon, un filtru responsabil cu filtrarea mirosului. Pentru cei interesati de acest lucru, va recomand articolul Hota fara evacuare sau hota cu recirculare, avantaje si dezavantaje.

In concluzie, hota incorporabila Beko HCB63741BX este o hota a carei capacitati de evacuare o recomanda pentru bucatariile de dimensiuni mari, bucatarii cu un design modern, premium, toate acestea la un raport pret calitate foarte bun, acest model fiind unul din modelele pe care blogul Incorporabile Premium o recomanda cu incredere abonatilor sai.