Breaking

Post Top Ad

Your Ad Spot

3 feb. 2018

Cel mai bun cuptor electric in 2018

Cel mai bun cuptor electric in 2018 in functie de producator:


Electrolux EOA5750AOX | Cel mai bun cuptor Electrolux

Cuptorul incorporabil electric multifunctional Electrolux EOA5750AOX face parte din gama 2016 a producatorului suedez de electrocasnice. Acest cuptor este montat si asamblat in fabrica din Italia a Electrolux-ului si se recomanda celor care-si doresc un cuptor incorporabil care sa gateasca ireprosabil si totodata sa fie high tech, astfel incat Electrolux EOA5750AOX sa se poata integra cu succes intr-o bucatarie moderna, premium. Vom evalua mai jos cuptorul electric multifunctional Electrolux EOA5750AOX conform pricipalelor criterii de alegere ale cuptorului incorporabil stabilite de Incorporabile Premium, criterii detaliate in articolul Cum aleg cuptorul incorporabil.

Electrolux EOA5750AOX - cuptor multifunctional | sistem tangential de ventilatie

Am pus acest subtitlu tocmai pentru ca exista foarte frecvent in piata confuzia dintre convector si ventilator. Astfel, vorbim de convector atunci cand acesta exista amplasat in partea din spate a cavitatii cuptorului. Prezenta convectorului are ca principal scop posibilitatea de a uniformiza temperatura in interiorul cuptorului, prezenta sau absenta acestuia fiind esentiala pentru cei care doresc un cuptor incorporabil bun sau nu. Este cel mai important criteriu in alegere cuptorului incorporabil. Va recomandam si articolul Cel mai bun cuptor incorporabil - TOP 5 cuptoare incorporabile in functie de pret.

Sistemul tangential de ventilatie are la baza bineinteles un ventilator, care este amplasat deasupra grill-ului intre peretele exterior si cel interior al cuptorului. Rolul acestuia este cel de ventilatie, astfel incat temperaturile ridicate, la care se ajunge atunci cand utilizatorul foloseste grill-ul, sa nu se transmita elementelor de mobilier in care este incorporat cuptorul. Si acesta exista in cazul cuptorului electric multifunctional Electrolux EOA5750AOX. Lipsa acestuia insemna ca un cuptor nu se poate monta in corpuri verticale de mobila, corpuri soldat. Nu este cazul cuptorului incorporabil Electrolux EOA5750AOX, ca de altfel a niciunui cuptor din gama producatorului suedez de electrocasnice, producator care-si echipeaza toate cuptoarele incorporabile cu sistem tangential de ventilatie. Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.

Electrolux EOA5750AOX - trei straturi de geam | volum de 72 de litri

De ce este important ca usa sa aiba cat mai multe straturi de geam, de preferinta de la 3 inclusiv in sus? Pentru ca de la trei straturi de geam vorbim de sistem usa rece sau ultrarece in cazul in care avem 5 straturi de geam. Acest lucru insemna ca utilizatorul sau mai frecvent copilul utilizatorului nu se va arde atunci cand va pune mana pe geamul usii cuptorului. Electrolux EOA5750AOX are sistem usa rece, asa ca vorbim de un plus in ceea ce priveste siguranta in exploatare. Volumul de 72 de litri clasifica cuptorul electric multifunctional in categoria cuptoarelor de volume mari. In ceea ce priveste intretinerea, la exterior, vorbim de un inox tratat antimaprentare, tratament pe care producatorul suedez de electrocasnice il aplica pe toate cuptoarele incorporabile din gama 2016 in sus. Legat de confortul in utilizare mentionez si exitenta suportilor telescopici pe un nivel, suporti ce permit utiliatorului sa fie ajutat atunci cand scoate tava din cuptor. Va recomandam si articolul Cel mai bun cuptor incorporabil Electrolux.

Electrolux EOA5750AOX - autocuratare catalitica | retete presetate

In ceea ce priveste sistemul de autocuratare, vorbim in cazul cuptorului electric multifunctional Electrolux EOA5750AOX de autocuratare catalitica, pe cei trei pereti verticali. Mai multe informatii privind avantajele si dezavantajele sistemului de autocuratare puteti citi in articolul Diferenta dintre piroliza si cataliza la cuptoarele electrice. In ceea ce privesc retetele presetate, acestea sunt foarte usor de folosit, meniul fiind foarte intuitiv. Totusi daca nu doriti sa apelati la retete, cuptorul incorporabil Electrolux EOA5750AOX permite utilizatorului sa-si aleaga singur functia, timpul si temperatura pe care o doreste, la fel ca in cazul unui cuptor multifunctional din segmentul entry sau middle level.

Daca tot am amintit de cost, pretul cuptorului incorporabil Electrolux EOA5750AOX variaza destul de mult intre 1700 si 2600 de lei, in functie de retailerul de unde doriti sa cumparati sau daca este sau nu in promotie. Va recomandam ca produs complementar, cea mai buna plita incorporabila pe gaz de la Electrolux, analizata in postarea Cea mai buna plita pe gaz Electrolux. Daca doriti si un cuptor cu microunde incorporabil care sa se potriveasca cu acest cuptor electric, va recomandam articolul Cuptorul cu microunde incorporabil Electrolux EMT25207OX.

 IP Scoring: Electrolux EOA5750AOX  

Raport Calitate Pret                        ★★★
Optiuni utilizare                              ★★★☆
Eficienta autocuratare                           ★★★☆
Design                                               ★★★★
Fiabilitate                                   ★★
Produse complementare                  ★★★
                                                                            
Total 24                           IncorporabilePremium

In ceea ce privesc produsele complementare, Electrolux are o gama diversificata de plite si o gama  mai restransa de hote incorporabile. Totusi este usor sa-ti alegi un set complet de electrocasnice incorporabile din care sa faca parte si cuptorul Electrolux EOA5750AOX. Va recomandam in acest sens si articolul Cea mai buna hota incorporabila Electrolux. Conform evaluarii noastre bazate pe principalele criterii de alegere ale cuptorului incorporabil, Electrolux EOA5750AOX totalizeaza 24 dintr-un punctaj maxim de 30 de puncte si se recomanda celor ce-si doresc un cuptor incorporabil care sa gateasca impecabil si totodata sa fie incorporat intr-o bucatarie moderna premium. In articolul Pareri despre Electrolux, am sintetizat principalele caracteristici ale produselor Electrolux, raportul calitate pret, fiabilitate, pozitionare pe piata din punct de vedere al pretului, precum si recomandari, pareri si comentarii cu privire la principalele game de produse ale producatorului suedez de electrocasnice.


Cel mai bun cuptor Whirlpool: Whirlpool Absolute Gallery AKZM 8640 IX

Noua gama a producatorului american de electrocasnice Whirlpool, gama care pentru piata europeana este produsa si/sau asambalata in mare parte in Italia a venit cu cateva modele foarte reusite din punct de vedere al raportului calitate pret. Practic, la 1400-1500 de lei poti gasi un cuptor cu un volum foarte generos, suporti telescopici pentru tavi, care, cumparati separat ar costa undeva in jurul a 200 de lei, sistem de autocuratare catalitic sau cu abur si un design de exceptie, capitol la care Whirlpool nu a lasat niciodata de dorit, cel putin pe gamele middle, ca sa nu vorbim de cele premium, high-end. Am evaluat principalele categorii de produse pe care le pune producatorul de electrocasnice si incorporabile Whirlpool, in articolul Pareri despre Whirlpool.


Cuptorul incorporabil Whirlpool Absolute Gallery AKZM 8640 IX face parte din gama middle si este una din cele mai bune optiuni pentru cei interesati de un cuptor in jurul sumei de 1400 de lei.Am sintetizat cele mai bune cuptoare incorporabile electrice multifunctionale din gama producatorului american de electrocasnice, din punct de vedere pretul, in functie de principalele criterii de alegere ale cuptorului incorporabile stabilite de blogul Incorporabile Premium, respectiv, Cel mai bun cuptor incorporabil Whirlpool - TOP 10 in functie de pret.  Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.
Cu cei 73 de litri, Whirlpool Absolute Gallery AKZM 8640 IX face parte din categoria cuptoarelor de volum, mare, volum ce permite prepararea fara niciun fel de conditionare a unui curcan spre exemplu si totodata reprezinta un plus prin faptul ca un volum mai generos inseamna totodata si o usurinta in a prepara simultan pe mai multe nivele. Acest volum mai mare a putut fi posibil in conditiile in care Whirlpool Absolute Gallery AKZM 8640 IXrespecta dimensiunile standard exterioare ale cuptorului de 60cm, prin schimbarea zonei de ventilatie exterioara, care este acum in zona superioara, aproape de limita superioara a cuptorului. Inainte aceasta zona era amplasata intre panoul electronic si cavitatea cuptorului. Pe langa volumul generos, cele 16 functii, permit prepararea a numeroase tipuri de alimente si produse, foarte bine documentate si detaliate in manualul de instructiuni de folosire, unde utilizatorul este sfatuit pentru mare parte din tipurile de alimente sau retete, ce functie sa foloseasca, timpul si temperatura estimativa.


Cuptorul incorporabil Whirlpool Absolute Gallery AKZM 8640 IX se remarca si prin faptul ca are un sistem hidraulic de inchidere a usii cu amortizori, sistem ce previne defectiuni ale usii din pricina neatentiei in utilizare. Sistemul de glisiere cu telescopi pentru tavi vine si el sa sustina faptul ca Whirlpool Absolute Gallery AKZM 8640 IX este unul, daca nu cel mai bun cuptor incorporabil aintr-un buget de 1400 de lei. Cuptorul vine cu doua tavi, una cu adancime mica si una cu adancime mare si un gratar. Afisajul este electronic, ceea ce inseamna ca inclusiv setarea timpului se face electronic si prin urmare cuptorul se opreste automat la finalul programarii. Vorbim de un afisaj foarte generos, modern si intuitiv, foarte bine integrat din punct de vedere estetic in imaginea generala a cuptorului.


In ceea ce priveste design-ul cuptorului Whirlpool Absolute Gallery AKZM 8640 IX acesta urmareste o linie moderna, ce s-ar preta perfect unui mobiler ce urmareste aceasta linie de design. Inoxul este de foarte buna calitate, este bine polisat si totodata este tratat antiamprentare. Usa are doua sticle securizate, care se pot desface tocmai pentru a usura curatarea acestora. In general cuptoarele incorporabile sunt fiabile, sunt relativ greu defectabile, iar Whirlpool consider ca sta bine spre foarte bine la capitolul fiabilitate la cuptoarele incorporabile. In ceea ce priveste gama de produse complementare, Whirlpool are o gama foarte diversificata de plite incorporabile, fie ca este pe gaz fie electrica, insa in ceea ce privesc hotele, acestea sunt mai reduse ca numar. Per total insa Whirlpool Absolute Gallery AKZM 8640 IX poate completa relativ usor un set de electrocasnice incorporabile moderne.

Acest cuptor incorporabil se poate asocia cu succes cuptorului cu microunde incorporabil, din aceeasi linie de design Absolute Design Gallery pe care producatorul american o propune pietei europene de electrocasnice, respectiv Whirlpool AMW730IX.

Sistemul de autocuratare catalitica este util insa necesita costuri post vanzare. Pentru informatii complete privind avantajele si dezavantajele sistemelor de autocuratare, va recomandam articolul Diferenta dintre piroliza si cataliza la cuptoarele incorporabile.


In concluzie, Whirlpool Absolute Gallery AKZM 8640 IX este unul din cele mai bune cuptoare incorproabile electrice multifunctionale intr-un buget de 1500 de lei si este un cuptor incorporabil ce se poate integra foarte usor intr-o bucatarie moderna. Totodata Whirlpool Absolute Gallery AKZM 8640 IX este unul din cele mai bune cuptoare incorporabile raport calitate pret. Pentru informatii complete privind criteriile de alegere ale cuptorului incorporabil, va recomandam articolul Cum aleg cuptorul electric.

Cel mai bun cuptor incorporabil Beko cu piroliza - "Beko BIMM25400XPS"

"Beko BIMM25400XPS" face parte din noua gama de electrocasnice incorporabile pe care producatorul turc le pune la dispozitia utilizatorilor europeni, un cuptor incorporabil caracterizat pe de o parte de performante tehnice care-l pozitioneaza in segmentul high end, cu autocuratare pirolitica, panou electronic de comanda full touch control si toate acestea la un pret ce variaza in jurul sumei de 2000 de lei, in functie de momentul in care va decideti sa-l comandati, daca este sau nu la promotie. Un cuptor incorporabil care va face cu siguranta concurenta pe piata, in acest segment de pret, mai ales pentru cei ce urmaresc un cuptor cu autocuratare pirolitica la un pret accesibil.

"Beko BIMM25400XPS" - functii si optiuni de gatire

"Beko BIMM25400XPS" se mai remarca totodata si prin optiunile de utilizare si control, cele 12 functii permitand utilizatorului sa prepare mare parte din alimentele si retetele posibil a fi gatite intr-un cuptor electric multifunctional. Un cuptor electric multifunctional presupune existenta unui convector amplasat in partea din spate a cavitatii cuptorului, convector ce are ca principal scop uniformizarea temperaturii in intreaga cavitate, astfel incat alimentele sa se prepare uniform . Pentru mai multe detalii si amanunte privind alegerea unui cuptor electric multifunctional care sa se potriveasca nevoilor dumneavoatra, va recomand articolul Cum aleg cuptorul electric incorporabil in 2017.

"Beko BIMM25400XPS" - autocuratare pirolitica, avantaje

"Beko BIMM25400XPS" are un sistem de autocuratare pirolitic, caracteristica pe care am insistat in prezentarea acestui model in primul rand pentru ca am considerat ca acest atu este esential pentru o familie ce urmareste confortul pe care un astfel sistem de autocuratare il ofera, piroliza fiind practic, singurul sistem de autocuratare care curata 100% fara ajutorul utilizatorului, deoarece cuptorul are capacitatea de a arde absolut toate impuritatile depuse pe peretii interiori si totodata nu necesita niciun fel de consumabile pentru a face acest lucru si niciun alt fel de consumabile sau alte costuri de mentenanta in general.

"Beko BIMM25400XPS" - accesorii si costuri post cumparare

In ceea ce privesc dotarile, cuptorul incorporabil "Beko BIMM25400XPS" are o tava adanca, una plata si un gratar, insa, daca doriti alte accesorii in plus acestea pot fi achizitionate contracost de la orice service autorizat Beko. In ceea ce priveste exteriorul, acesta este in mare parte realizat din sticla securizata, greu amprentabila si cateva detalii si finisaje din inox, inox care este tratat antiamprentare. Panoul electronic full touch control arata extraordinar si face din "Beko BIMM25400XPS" un cuptor care se poate integra fara nicio problema in contextul unei bucatarii moderne premium, imaginea unor astfel de cuptoare fiind high tech.

"Beko BIMM25400XPS" - volum de 71 de litri

Din pacate acest cuptor nu are suporti telescopici pentru tavi, insa are glisiere fara telescop, ceea ce inseamna ca este o varianta mai buna comparativ cu tavile care sunt incastrate in peretii laterali. Din pacate nu se pot cumpara si atasa suporti telescopici, fara sa schimbi si tavile. Cei 71 de litri fac din "Beko BIMM25400XPS" un cuptor din categoria celor de volume foarte mari, un lucru care poate fi un avantaj in cazul in care doriti sa gatiti preparate mai voluminoase, cum ar fi spre exemplu un curcan de dimensiuni mai mari, avand in vedere ca acest tip de pasare devine din ce in ce mai des intalnita in alimentatia romanilor.

"Beko BIMM25400XPS" - cui se recomanda?

In concluzie cuptorul electric multifunctional "Beko BIMM25400XPS" se recomanda celor care-si doresc un cuptor incorporabil modern, premium, care sa arate foarte bine, sa se curete singur in interior si totodata sa fie foarte usor de curatat la exterior, un cuptor care, la pretul de 2000 de lei pare sa fie unul din cele mai bune optiuni.

Cel mai bun cuptor Bosch

Un model ce face parte dintr-o gama extraordinara,gama ce vine cu noutatea sistemului 4D si a functiei HOTAIR Eco, functie ce face ca puterea consumata a acestui cuptor sa fie de numai 900W, functie ce permite o coacere la fel de eficienta, insa cu un consum mai mic. Randamentul calculat pe incalzire este undeva in jurul procentului de 30%. Un alt lucru nou este faptul ca Bosch HNG6764S1 are si functie de microunde, cu acest model fiind practic inutila achizitionarea suplimentara a unui cuptor cu microunde. Practic este un 2 in 1.

Vezi si articolul Cea mai buna plita pe gaz in 2017.

Incepem analiza IP Scoring, in functie de criteriile complete de alegere a unui cuptor incorporabil, criterii prezentate in articolul Cum aleg cuptorul incorporabil. Am realizat un articol cu evaluarea produselor Bosch, articol pe care-l puteti accesa in Pareri despre electrocasnicele si incorporabilele Bosch.

Raport calitate pret

Desi vorbim de un model, care inglobeaza maximum de tehnologie disponibila in acest moment pe piata, pretul ce se invarte in jurul a 2000 de euro este putin cam mare, chiar si pentru segmentul premium. Vorbim cu siguranta de un model premium, care se poate bate inclusiv cu modele din gamele de varf a Miele, AEG sau Siemens. La acest criteriu evaluam Bosch HNG6764S1  cu 3 dintr-un maxim de 5 puncte.

Din gama produselor similare, va recomandam articolul Cel mai bun cuptor incorporabil Hotpoint Ariston.

Optiuni utilizare

Punctaj maxim de 5 puncte la acest criteriu. Pe langa noile functii mentionate mai sus, adaugam sistemul PerfectBake, sistem ce se traduce prin existenta unui senzor de coacere inflarosu, care asista procesul de preparare a mancarii si totodata mentionam si proba de carne, tehnologie ce se numeste Perfet Roast si care face ca alimentele din carne sa se prepare perfect.Suport telescopic pentru tavi si un sistem de iluminare nou, inovator si care arata extraordinar, cum se poate vedea in poza alaturata.

Eficienta autocuratare

Punctaj maxim si la acest criteriu, avand in vedere ca vorbim de autocuratare pirolitica, cel mai bun si mai eficient sistem autocuratare de pe piata. Mai multe informatii in acest sens puteti citi in articolul Diferentele dintre piroliza si cataliza la cuptoarele incorporabile. Pentru recomandari privind pachete complete de cuptor incorporabil, plita incorporabila si hota incorporabila din gama producatorului german Bosch, accesati sectiunea blogului Seturi electrocasnice incorporabile BOSCH.

Design

Vorbim de o linie moderna de design, cu un panou de comanda generos, functii presetate retete presetate si totodata un panou foarte estetic si bine desenat...nu in ultimul rand intuitiv. Inox antiamprenta si o linie simplista per total. La acest criteriu Bosch HNG6764S1 primeste 4 puncte.

Va recomandam articolul Cel mai bun cuptor incorporabil TOP 5 cuptoare incorporabile in functie de pret.


Cel mai bun cuptor Arctic - Arctic AROIM32400X

Cel mai nou cuptor incorporabil al producatorului roman de electrocasnice este si cel mai bun de pana acum, Arctic AROIM32400X fiind primul model de cuptor incorporabil Arctic de volum mare si cu control full touch control. Cu un volum de 82 de litri, Arctic AROIM32400X face parte din categoria cuptoarelor incorporabile de volume mari. Vorbim bineinteles de un cuptor incorporabil electric multifunctional, ceea ce inseamna ca Arctic AROIM32400X are si sistem de convectie, sistem de convectie care uniformizeaza temperatura in intreaga cavitate a cuptorului incorporabil. Acest lucru este si cel mai important criteriu in alegerea unui cuptor incorporabil electric multifunctional, ceea ce inseamna ca Arctic AROIM32400X este si una din cele mai bune alegeri, mai ales daca ne raportam la pret. 
https://incorporabilepremium.blogspot.ro/2017/03/cum-aleg-cuptor-electric-incorporabil.html

Cuptorul incorporabil Arctic AROIM32400X are un pret ce variaza intre 1200 si 1300 de lei, un pret competitiv, avand in vedere produsele de la competitori. Vorbim totusi de segmentul de pret entry spre middle level. Pentru informatii complete privind criteriile de alegere ale cuptorului incorporabil, va recomand articolul Cum aleg cuptorul incorporabil in 2017. Va recomand totodata si articolul in care am sintetizat cele mai bune cuptoare incorporabile de pe piata, din punct de vedere al raportului pret calitate din acest an, respectiv Cel mai bun cuptor incorporabil - TOP10 in functie de pret.

Un alt atu cu care producatorul roman de electrocasnice vine in legatura cu modelul Arctic AROIM32400Xeste sistemul de autocuratare catalitic, sistem de autocuratare ce exista pe cei trei pereti, respectiv ce cei laterali si pe peretele posterior. Sistemul de autocuratare catalitic este considerat consumabil, pentru mai multe informatii privind sistemele de autocuratare existente pe piata in cazul cuptoarelor incorporabile electrice, va recomand articolul Diferenta dintre autocuratarea pirolitica si cataliza la cuptoarele incorporabile

In ceea ce priveste exteriorul, cuptorul incorporabil Arctic AROIM32400X urmareste o linie moderna de design, cu un panou electronic de comanda, cu comenzi full touch control, o sticla ce este foarte usor de curatat si intretinut si cu cateva insertii de inox, tratat antiamprentare. Cuptorul incorporabil Arctic AROIM32400X are si sistem tangential de ventilatie, ceea ce inseamna ca acest model poate fi montat fara nicio problema inclusiv intr-un corp vertical de mobilier. Usa are doua straturi de gram, iar foaia de geam din interior poate fi demontabila, astfel incat aceasta si cealalta sa poata fi usor curatabile. Sistemul de prindere al tavilor se realizeaza prin glisiere fara telescop, o optiune mai buna decat tavile incastrate in peretii laterali si mai putin buna fata de varianta de tavi cu suporti pe glisiere cu telescop. In ceea ce privesc produsele complementare, Arctic are o gama mai restransa de plite si hote, insa puteti gasi o optiune astfel incat sa alcatuiti un set complet de electrocasnice incorporabile, cuptor, plita si hota. Am evaluat intreaga gama de produse electrocasnice si incorporabile Arctic, tinand cont de parerea utilizatorilor si a feedback ului primit din service, intreaga gama de produse electrocasnice Arctic in articolul Pareri despre Arctic.

In concluzie, cuptorul incorporabil Arctic AROIM32400X este un cuptor ce se preteaza celor interesati de un model accesibil, cu design modern si autocuratare catalitica. Un alt argument pentru cuptorul incorporabil Arctic AROIM32400X este dat si de garantia mai lunga fata de majoritatea modelelor de cuptoare incorporabile de pe piata, respectiv de 3 ani, fata de 2 ani, garantie comerciala.

AEG BCE451350M - Cel mai bun cuptor AEG

Cuptorul incorporabil AEG BCE451350M  face parte din gama de electrocasnice incorporabile lansate de producatorul german de electrocasnice, parte a grupului suedez de electrocasnice Electrolux. Cuptorul incorporabil AEG BCE451350M se adreseaza celor care-si doresc un cuptor electric multifunctional apropiat de segmentul premium, un cuptor incorporabil care poate in acelasi timp sa gateasca impecabil si totodata sa poata gati si sanatos. Este unul din cele mai accesibile cuptoare incorporabile capabile sa gateasca folosind functiile de preparare cu aburi.
https://incorporabilepremium.blogspot.com/2017/08/aeg-bce451350m-noua-gama-aeg.html

AEG BCE451350M - volum de 71 de litri, 3 straturi de geam la usa

Pe langa aceasta caracteristica cuptorul electric multifunctional AEG BCE451350M ofera utiliatorului un volum mare, cei 71 de litri clasificand acest model in categoria cuptoarelor de volum mare. Cuptorul incorporabil AEG BCE451350M  are sistem usa rece, adica trei straturi de geam, ceea ce inseamna ca se elimina astfel riscul unor arderi provocate de atingerea geamului usii cuptorului, accidente destul de des intalnite in cazul copiilor. Acest risc poate fi eliminat fie prin pozitionarea la inaltime a cuptorului, in corp vertical de mobila, fie prin alegerea unui cuptor incorporabil care sa aiba trei straturi de geam, ceea ce inseamna ca temperatura pe suprafata geamului exterior nu va depasi 45 de grade Celsius, atunci cand cuptorul va funtiona la capacitatea calorica maxima.

AEG BCE451350M - 9 functii, autocuratare catalitica

Din aceasta categorie face parte si cuptorul AEG BCE451350M . Pe langa aceasta caracteristica, AEG BCE451350M mai merita mentionate cele noua functii, ce acopera o gama foarte larga de retete posibil a fi preparate intr-un cuptor multifunctional. Pentru informatii complete privind modul de alegere a cuptorului incorporabil, va recomand articolul Cum aleg cuptorul electric incorporabil in 2017.

Va recomand si articolele de mai jos:In ceea ce priveste intretinerea si curatarea, cuptorul electric AEG BCE451350M are ca finisaje inox tratat antiamprentare si o sticla usor de curatat. Panoul electronic de comanda este partial touch control, iar aceasta zona este foarte bine izolata, neexistand pericolul de a se defecta, in urma gradului mai mare de umiditate. In ceea ce priveste interiorul, AEG BCE451350M beneficiaza de un sistem de autocuratare chimic, ce are la baza cataliza. AEG BCE451350M are trei pereti catalitici, doi laterali si unul pe peretele din spate. Acestia sunt considerati consumabile, ceea ce inseamna ca trebuie sa luati in calcul costuri de mentenanta, perioada estimata de viata a acestora fiind undeva in jurul a 3 - 4 ani, in conditii normale de utilizare. Costul acestora variaza in jurul a 150 de lei pe bucata. Singurul care trebuie inlocuit neaparat, este cel posterior, intrucat acesta acopera convectorul. Pe cei laterali puteti sa-i eliminati, daca nu doriti sa-i inlocuiti, la sfarsitul perioadei de utilizare. Mai multe informatii privind sistemele de autocuratare disponibile pe piata puteti citi in articolul Diferenta dintre piroliza si cataliza la cuptoarele incorporabile.

AEG BCE451350M - design modern, se preteaza bucatariilor premium

De la inceput putem spune ca nu oricine are AEG in bucatarie. Asemeni celor Miele, AEG este pozitionat in segmentul premium, fiind singurul brand cu adevarat competitiv celor de la Miele, cu mentionea ca AEG iti ofera aceleasi caracteristici, cam aceleasi performante si aceeasi grija pentru detalii, la un pret cu circa 30-40 la suta mai mic. Vorbim oricum de un producator premium, producator ce isi asambleaza electrocasnicele incorporabile in fabrica din Germania si care, pe langa renume, ofera si o perioada de viata estimata semnificativ mai mare comparativ cu majoritatea produselor incorporabile de pe piata europeana.

AEG BCE451350M este un cuptor care se poate incorpora in contextul unei bucatarii premium, ce urmareste o linie moderna de design, apropiata de cele high tech. Atat design-ul cat si performantele tehnice, recomanda AEG BCE451350M in acest sens. In ceea ce priveste pretul, cuptorul incorporabil AEG BCE451350M se gaseste la un pret in jurul a 2700-3000 de lei, un pret corect avand in vedere pe de o parte branding-ul, dar si performantele tehnice si calitatea prepararii. Un atu fata de majoritatea cuptoarelor de pe piata il reprezinta programele de gatire cu aburi, programe ce pastreaza semnificativ mai multe proprietati ale alimentelor comparativ cu o gatire conventionala sau a uneia asistate de convectie. Pentru mai multe informatii in acest sens va recomand articolul Cuptorul cu aburi incorporabil. In concluzie AEG BCE451350M reprezinta una din cele mai bune alegeri din punct de vedere al raportului pret calitate, pentru utilizatorii interesati de un cuptor incorporabil premium, care sa poat gati inclusiv cu aburi, un cuptor incorporabil care sa se poate integra din punct de vedere vizual intr-o bucatarie premium ce urmareste o linie moderna de design.


Hansa BOES696010 | Cel mai bun cuptor  Hansa

Cuptoarele incorporabile electrice din gama Hansa au fost in ultimii ani unele din cele mai bine vandute incorporabile pe piata din tara noastra. Insa noua gama de electrocasnice incorporabile Hansa propulseaza producatorul polonez de electrocasnice in categoria cuptoarelor din segmentul middle spre high end. Cu un design modern, noua gama de electrocasnice incorporabile Hansa poate fi acum fara nicio problema incorporata intr-o bucatarie moderna, chiar si una premium. De fapt inclusiv pretul s-a ridicat, de exemplu acest model avand un pret de achizitie in jurul a 1800 de lei. Pentru informatii complete privind criteriile de alegere ale cuptorului incorporabil, va recomandam articolul Criterii alegere cuptor incorporabil.
Hansa BOES696010 | Noua gama de cuptoare electrice Hansa

Cu cei 66 de litri, cuptorul incorporabil Hansa BOES696010 se clasifica in categoria cuptoarelor incorporabile de volum mediu. O caracteristica ce recomanda cuptorul Hansa BOES696010 este dat de panoul electronic de comanda, un panou electronic full touch control. Pe acest panou utilizatorul isi poate seta una din cele 10 functii sau una din cele 37 de retete presetate pe care cuptorul electric multifunctional Hansa BOES696010 le pune la dispozitia utilizatorului. Un alt atu al acestui model este dat de prezenta suportilor telescopici, o caracteristica ce inseamna un plus de confort pentru utilizator. Va recomandam si articolul in care am facut o scurta caracterizare a principalelor categorii de electrocasnice, Pareri despre electrocasnicele Hansa

bucatarie moderna Hansa BOES696010 | Noua gama de cuptoare electrice Hansa

Cuptorul incorporabil electric multifunctional Hansa BOES696010 are o usa cu trei straturi de geam, ceea ce inseamna ca vorbim in cazul acestui cuptor de sistem usa rece, adica nu exista riscul de ardere accidentala, atunci cand pui mana pe usa cuptorului in timp ce acesta functioneaza. Va recomandam si articolul Cel mai bun cuptor incorporabila Hansa. In ceea ce priveste fiabilitatea, producatorul polonez de electrocasnice incorporabile a realizat cuptoare fiabile in ultimii cinci ani de zile, ceea ce ne face sa credem ca si aceasta gama se va bucura de cel putin aceeasi fiabilitate. In ceea ce privesc produsele complementare, Hansa are o gama larga de plite incorporabile si o gama mai restransa de hote incorporabile cu care acest model se poate asocia in vederea alcatuirii unui set complet de electrocasnice. Ca o noutate, in aceasta noua gama exista si un cuptor cu microunde incorporabil care sa se potriveasca perfect din punct de vedere estetic. Va recomand si articolul Cea mai buna hota incorporabila Hansa.

 IP Scoring: Hansa BOES696010  

Raport Calitate Pret                        ★★★
Optiuni utilizare                              ★★☆☆
Eficienta autocuratare                           ★★
Design                                               ★★★★
Fiabilitate                                   ★★
Produse complementare                  ★★★★☆
                                                                            
Total 21                           IncorporabilePremium

Am evaluat cuptorul incorporabil Hansa BOES696010 conform principalelor criterii de alegere ale cuptorului incorporabil, criterii stabilite de blogul Incorporabile Premium, in urma caruia acest model a realizat un scoring de 21 dintr-un punctaj maxim de 30 de puncte. Va recomandam si articolul Cea mai buna plita incorporabila Hansa. In concluzie cuptorul incorporabil electric multifunctional Hansa BOES696010 se recomanda celor care-si doresc un cuptor incorporabil modern, cu un design ce are ca finisaj sticla, o sticla care este foarte usor de curatat si intretinut. Va recomand in acest sens si articolul in care am prezentat principalele linii de design ale electrocasnicelor incorporabile care sunt disponibile in acest an si care vor fi cu siguranta unele din cele mai cautate linii, respectiv Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.

Niciun comentariu:

Post Top Ad

Your Ad Spot

Pagini