5 feb. 2018

Cel mai bun cuptor Hansa in 2018 | Hansa UNIQ BOES699910

Producatorul polonez de electrocasnice Hansa a inceput in ultimii ani sa treaca de la focusul mare pe segmentul entry si middle level, spre middle-high end. Un astfel de cuptor care targeteaza segmentul hign end este Hansa UNIQ BOES699910, un model care, o data cu anul 2018, incearca sa castige cota de piata. Daca pana acum Hansa era vazut ca un producator cu un foarte bun raport pret calitate, cu produse foarte accesibile, Hansa UNIQ BOES699910 abordeaza un alt segment de utilizatori, unul premium, care isi doreste maximum de calitate si confort.

Hansa UNIQ BOES699910 - cuptor care gateste cu aburi

Cu siguranta cuptoarele incorporabile care au functia de gatire cu aburi, care pana acum sunt oarecum exclusiviste, vor deveni din ce in ce mai cautate, in special pentru utilizatoarii foare interesati de gatitul sanatos. Fiind cel mai sanatos mod de preparare disponibil in acest moment pe piata, principalul avantaj al cuptorului cu gatire pe aburi este dat de faptul ca pastreaza semnificativ mai multe proprietati ale alimentelor, in special atunci cand vorbim de legume gatite, insa se poate spune ca si in cazul carnurilor, in special a celor rosii, efectul este similar.

Hansa UNIQ BOES699910 - autocuratare Aqualytic | autocuratare cu aburi

In ceea ce priveste autocuratarea, sistemul Aqualytic are la baza un principiu de curatare cu aburi, un sistem de curatare, care sa zicem ca nu este neaparat cel mai eficient de pe piata, insa este de apreciat ca acesta exista si totodata faptul ca nu necesita niciun fel de costuri cu privire la consumabile. Mai multe detalii cu privire la sistemul de autocuratare, puteti gasi in articolul Diferenta dintre piroliza si cataliza in cazul cuptoarelor incorporabile.

Hansa UNIQ BOES699910 - design modern | premium

Vorbim de un design premium, cuptorul incorporabil Hansa UNIQ BOES699910 poate fi cu succes incorporat intr-o bucatarie high end. Panoul de comanda este full touch control, un panou generos foarte practic, cu retete presetate si totodata foarte intuitiv. Mai multe informatii am gasit pe site-ul producatorului si vi le reproducem mai jos:

NUMĂR DE MODURI DE PREPARARE: 10


Încălzire în partea superioară şi inferioară + ventilator, grill, încălzire în partea superioară + grill (supergrill), decongelare, încălzire în partea inferioară, încălzire rapidă, aer cald + încălzire în partea inferioară (pizza), aer cald, încălzire în partea superioară + grill + ventilator, încălzire în partea superioară + încălzire în partea inferioară (convenţională).

PREÎNCĂLZIRE RAPIDĂ


Puteţi utiliza această funcţie pentru a atinge temperatura dorită în cel mai scurt timp posibil. Cuptorul este încălzit la o temperatură de până la 150 °C în decurs de 4 minute; cu 20% mai rapid decât în cazul timpului de încălzire standard. Acum puteţi economisi timp, fără a mai trebui să aşteptaţi atingerea temperaturii corespunzătoare în interiorul cuptorului, gătitul fiind mai rapid.

SISTEM DE CURĂŢARE UŞOARĂ A UŞII


Datorită acestui nou design, geamurile din sticlă pot fi demontate cu uşurinţă de pe uşă, fără a mai fi necesară demontarea întregii uşi. Datorită celor două cleme din partea superioară a uşii, nu mai este necesară utilizarea de scule, iar demontarea poate fi efectuată chiar de dumneavoastră. Aceasta vă permite să menţineţi cu uşurinţă curăţenia geamului uşii cuptorului dumneavoastră.

PROGRAMATOR TI - TEMPORIZATOR SMART II


Panoul de comandă reprezintă o combinaţie unică dintre tehnologia avansată, uşurinţa la utilizare şi designul elegant. O caracteristică fundamentală şi unică a panoului de comandă constă în capacitatea acestuia de a se conecta la reţeaua Wi-Fi, ceea ce face posibilă comunicarea dintre cuptor şi alte aparate electrocasnice şi permite controlul de la distanţă. Aceasta înseamnă că este posibilă setarea şi monitorizarea timpului de funcţionare, programului ales sau opririi aparatului. Difuzorul încorporat vă permite să ascultaţi muzică prin Bluetooth. Nu trebuie decât să-l conectaţi la un smartphone cu funcţia Bluetooth activată pentru a vă putea bucura în bucătărie de redarea melodiilor dumneavoastră preferate. Cartea de bucate multimedia integrată şi cele 53 de programe presetate alcătuiesc un meniu complex care reprezintă o adevărată tentaţie pentru orice gastronom. La sfârşitul fiecărei reţete este prezentat un cod QR care poate fi scanat cu un smartphone pentru a putea vizualiza lista de ingrediente necesare pentru prepararea felului de mâncare respectiv. Imaginile digitale de pe afişajul de dimensiuni mari înlocuiesc complet cadrul electronic cu imagini şi constituie un element decorativ în bucătărie.

SISTEM CLICK&GO


Ghidajele cu sistem Click&Go din interiorul cuptorului nu sunt doar complet extensibile şi dispun de o funcţie de oprire automată, ci vă şi permit să le fixaţi cu uşurinţă pe orice nivel de coacere doriţi. Acestea funcţionează perfect cu seturile noastre de rafturi laterale universale.

EMAIL UŞOR DE CURĂŢAT


Emailul uşor de curăţat face parte din dotarea standard a cuptoarelor noastre. Interiorul neted previne aderarea resturilor alimentare şi a grăsimilor la suprafaţa interioară a cuptorului, facilitând astfel curăţarea şi întreţinerea aparatului.

I-LIGHT SPACE


Sistemul dublu de iluminare din interiorului cuptorului dotat cu două lămpi cu halogen amplasate pe fiecare parte a acestuia asigură o vizualizare clară a preparatului din interiorul cuptorului.

SOFT OPEN&CLOSE


Funcţia soft open&close a uşii cuptorului conferă un plus de calitate funcţionării acestui aparat. Aceasta oferă un plus de control la deschiderea şi închiderea uşii cuptorului, optimizând experienţa utilizatorului.

DIFUZOR BLUETOOTH FĂRĂ FIR


Difuzorul încorporat vă permite să ascultaţi muzică prin Bluetooth. Nu trebuie decât să-l conectaţi la un smartphone cu funcţia Bluetooth activată pentru a vă putea bucura în bucătărie de redarea melodiilor dumneavoastră preferate.

ŞINE LATERALE


Rafturile de ghidare din inox asigură fixarea sigură în cuptor a tăvii pentru copt şi tragerea uşoară a acesteia pentru a introduce sau scoate alimente. Rafturile sunt demontabile şi pot fi spălate în maşina de spălat vase.

CHILD LOCK


Împiedică pornirea aparatului de către copii, ceea ce înseamnă că dumneavoastră şi familia dumneavoastră nu mai sunteţi supuşi riscului de arsuri. De asemenea, sistemul Child Lock previne pornirea plitei de către copii în timp ce aparatul este în funcţiune.

NUMĂR DE PROGRAME DE COACERE PRESETATE: 53


Programele de coacere presetate facilitează prepararea alimentelor. Tot ce trebuie să faceţi este să alegeţi preparatul preferat şi să selectaţi programul dorit. Cuptorul va selecta temperatura, durata şi metoda de încălzire.

PROGRAME DE PREPARARE CU ABURI


Cuptoarele cu program de preparare cu aburi sunt ideale pentru persoanele care doresc să beneficieze de o alimentaţie sănătoasă. În cazul preparării cu aburi, carnea rămâne suculentă, iar legumele rămân crocante şi îşi păstrează valorile nutritive. Întreaga familie se va bucura de acestea!

NUMĂR DE PROGRAME PENTRU UTILIZATOR: 20 DE PROGRAME DE UTILIZARE


Aveţi feluri de mâncare preferate? Beneficiaţi de avantajele oferite de funcţiile programelor pentru utilizator. Creaţi şi salvaţi propriile setări pentru a face din procesul de preparare o experienţă şi mai plăcută!

CARTE DE BUCATE MULTIMEDIA


De acum, nu mai aveţi nevoie de cărţile de bucate voluminoase. Cuptorul Hansa vă oferă reţete care, alături de metoda de preparare şi funcţiile presetate, vor asigura, de fiecare dată, succesul fiecărui meniu pe care îl veţi alege.

IMAGINI DIGITALE


Doriţi afişarea fotografiilor dumneavoastră din vacanţă? Acum puteţi crea şi vizualiza fotografii pe ecranul cuptorului dumneavoastră, în funcţie de ocazie şi preferinţe.

TAVĂ PENTRU COPT PROCOOK


Structura hexagonală a tăvii procook, dezvoltată de Hansa, vă permite să preparaţi alimente mai sănătoase şi mai gustoase. Utilizând un finisaj perforat în formă de fagure special al suprafeţei, realizat din email antiaderent, carnea şi celelalte alimente nu aderă la suprafaţa tăvii şi nici nu stau pe un pat de grăsime în timpul preparării.

GHIDAJE TELESCOPICE CU FUNCŢIE DE EXTINDERE COMPLETĂ: 3


Ghidajele telescopice sunt o soluţie practică şi sigură de scoatere a preparatelor fierbinţi din cuptor. Ghidajele se extind complet pentru a vă permite să scoateţi cu uşurinţă chiar şi cele mai grele preparate. Acestea facilitează eliminarea producerii de accidente în bucătărie.

COOLDOOR3

Prin instalarea sticlei reflexive în interiorul uşii cu geam triplu-stratificat, am redus considerabil creşterea temperaturii uşii în timpul procesului de preparare. Astfel, bucătăria devine un loc mai sigur pentru întreaga familie.

MÂNER ILUMINAT


Mânerul iluminat nu este doar un element decorativ, ci şi unul practic, indicând atunci când cuptorul este pornit. Mânerul iluminat al cuptorului combină perfect eleganţa şi funcţionalitatea.

VENTILAŢIE CU AER CALD


O rezistenţă rotundă amplasată în jurul ventilatorului. Noua funcţie de ventilaţie cu aer cald asigură o distribuţie optimizată a căldurii şi circularea constantă a aerului, eliminând zonele fierbinţi.

TAVĂ ADÂNCĂ: 1


Combinaţi această tavă de mare capacitate cu rafturile reglabile şi interiorul spaţios al aragazului dumneavoastră Hansa, pentru a prepara cu uşurinţă cantităţi mari de alimente.

TĂVI ANTIADERENTE


Oferim soluţii nanotehnologice utile pentru cuptoarele noastre. Suprafaţa emailată hidrofobă specială a tăvii previne aderarea grăsimilor şi murdăriei, aceasta fiind astfel uşor de curăţat şi întreţinut.