Breaking

Post Top Ad

Your Ad Spot

24 mar. 2018

Cuptor microunde rustic incorporabil - TEKA MWR 32 BI

Cuptorul incorporabil cu microunde TEKA MWR 32 BI este unul din putinele cuptoare cu microunde care sa fie incorporabile si totodata sa aiba un design rustic. Desi aceasta linie de design are in ultima perioada o crestere semnificativa, design ul retro, rustic avand subliniind caracterul familial, originar, o tendinta venita ca urmare ca reflex impotriva bucatariei moderne, de catalog, producatorii de electrocasnice nu ofera inca toti posibilitatea de a alcatui un set complet de cuptoare, respectiv cuptor electric si cuptor cu microunde incorporabil. 

Cuptor microunde rustic incorporabil | Design exlusivist

Asemeni celor de la Hotpoint, Teka vine cu o linie rustica de design care se aseamana extrem de mult, as spune chiar ca se confunda din punctul acesta de vedere, motiv pentru care consider ca TEKA MWR 32 BI s-ar putea asocia inclusiv cu variantele de cuptoare incorporabile retro pe culoarea negru antracit de la Hotpoint

Cuptor microunde rustic incorporabil | Caracteristici

Cu siguranta design-ul este principalul factor pentru care un utilizator ar opta pentru un astfel de cuptor, cuptoarele cu microunde neavand foarte multe caracteristici care sa le diferentieze intre ele. Totusi, ma voi apleca asupra celor mai importante. Puterea care este evaluata in putere nominala, 1000W este peste media modelelor de cuptoare cu microunde de pe piata, incorporabile sau nu. Deci putem spune despre cuptorul incorporabil cu microunde TEKA MWR 32 BI ca va incalzi repede si in profunzime, un aspect important mai ales atunci cand folositi functia de decongelare sau atunci cand va trebui sa incalziti alimente cu o consistenta mare. 

In ceea ce priveste volumul, cuptorul cu microunde incorporabil TEKA MWR 32 BI are un volum de 32 de litri, un volum mediu pentru un cuptor cu microunde incorporabil compact, un volum suficient pentru a permite utilizatorului sa aiba o independenta destul de mare chiar si atunci cand va dori sa incalzeasca mai mult. Functia Pizza este si ea importanta pentru cei care doresc sa prepare pizza congelata sau semipreparata la microunde. 

Cum se incorporeaza un cuptor cu microunde retro


In ceea ce priveste incorporarea, este bine de stiut ca toate cuptoarele cu microunde incorporabile au o latime standard, latime care este egala cu cea a cuptorului incorporabil, respectiv 60 de cm. In general ceea ce difera este inaltimea, iar aceasta este influentata de capacitatea cuptorului cu microunde. Adancimea este si ea calculata astfel incat cuptorul cu microunde sa se incadreze intr-un modul standard de mobilier, care sa aiba adancimea exterioara de 60 de centimetri. Daca aveti intrebari, puteti sa le lasati mai jos, in sectiunea Comentarii.

Un comentariu:

Mara spunea...

buna ziua,

pentru un cuptor incorporabil cu aspect vintage ce recomanadri aveti? m-am uitata in gamele de tp de la miele, aeg dar din pacate acesti prodiucatori nu au si cuptoare incorporabile vintage.

Post Top Ad

Your Ad Spot

Pagini