Breaking

Post Top Ad

Your Ad Spot

2 apr. 2018

Uscator de rufe cu condensare si pompa de caldura Bosch WTW85550BY

Bosch WTW85550BY - Seria 8 din gama Bosch

Uscatorul de rufe Bosch WTW85550BY face parte din noua gama de uscatoare de rufe propuse de producatorul german de electrocasnice, pietei europene, un uscator de rufe a caror principale atuuri tin in primul rand de calitatea uscarii dar si de modul in care tesaturile sunt protejate in timpul uscarii.

Am testat cinci producatori pana acum, Miele, AEG, Bosch, Electrolux si Beko iar calitatea uscarii este in ordinea enumerarii lor. In ceea ce priveste strict Bosch WTW85550BY pot spune ca uscatorul face parte din segmentul premium, un uscator care are maximum de tehnologie si inovatie produsa de Bosch in 2018, la un pret corect, in raport cu calitatile, performantele tehnice, dar si cu calitatea brandingului
uscator rufe Bosch WTW85550BY

Bosch WTW85550BY - 9kg, capacitate mare, consum mic

Un alt avantaj al uscatorului de rufe Bosch WTW85550BY este dat de capacitatea mare a cuvei, capacitate care permite atat posibilitatea de uscare a unei cantitati mai mare de rufe cat si faptul ca ii ofera utilizatorului posibilitatea de a usca si rufe cu volum mare, cum ar fi pilote, perne sau paturi, care nu sunt neaparat grele, insa au un volum mare. Toate acestea se intampla cu un consum mic de energie, Bosch WTW85550BY fiind clasat in clasa A+++ de eficienta energetica, ceea ce inseamna un consum cu circa 30 la suta mai mic fata de clasa A. 


Prin urmare, producatorul german Bosch, ne dovedeste faptul ca poate produca un uscator de capacitate mare care sa consume foarte putin, ceea ce inseamna o maximizare a eficientei kg uscat raportat la consum. Toate acestea se intampla datorita sistemului de uscare prin condensare cu pompa de caldura, pompa de caldura fiind principalul factor care reduce semnificativ consumul de energie electrica.


Bosch WTW85550BY - Condensator cu autocuratare

O alta inovatie pe care o putem gasi la uscatorul de rufe Bosch WTW85550BY este dat de condensatorul care are autocuratare ceea ce inseamna ca utilizatorul nu va mai trebui sa aiba aceasta grija. Condensatorul cu auto-curățare care nu necesită întreținere este ușor de utilizat și te scutește de curățarea obositoare. Datorită acestei inovații, condensatorul este curățat automat de până la patru ori în timpul procesului de uscare. Uscătoarele de rufe cu pompă de căldură Bosch usucă deosebit de economic pe toată durata de funcționare a aparatului, cu uscătorul funcționând la întreaga capacitate.


Bosch WTW85550BY - Sistem antialergic si Sensitive Drying System

Un alt atu al uscatorului de rufe cu condensare Bosch WTW85550BY este dat de existenta unui sistem antialergic pentru copii sistem antialergic care igienizeaza tesaturile cu ajutorul unei temperaturi ridicate. Din cele 14 programe de uscare, exista asadar si program special pentru uscarea hainelor pentru copii. Pe langa acest program, uscatorul de rufe Bosch WTW85550BY mai are si alte programe speciale, pentru tesaturi delicate cum ar fi lana sau matasea. Practic, uscatorul de rufe are capacitatea de a usca orice tip de tesatura. 


Calitatea uscarii este confirmata si de existenta inovatiei patentate Bosch, Sensitive Drying SystemCu Sensitive Drying System, rufele sunt uscate delicat şi uniform datorită tamburului cu structură unică ce permite circulația eficientă a aerului cald. Ca rezultat vei avea rufe moi, fără cute. 

Pentru mai multe informatii privind criteriile complete de alegere ale uscatorului de rufe, va recomand articolul Criterii alegere uscator de rufe.


Bosch WTW85550BY -  Nivel redus de zgomot.

Uscatorul de rufe Bosch WTW85550BY are doar 65 de decibeli, nivel maxim de zgomot, fiind unul din cele mai silentioase uscatoare de rufe de pe piata. Acest lucru este datorat si de pereții laterali AntiVibration, pereti laterali care ofera mai multă stabilitate, datorita modului in care au fost proiectat, tinandu-se cont ca geometria uscatorului sa fie astfel realizata incat acesta sa aiba cat mai puține vibrații. Noul design al pereților laterali nu este numai aspectuos: sistemul asigură mai multă stabilitate și reduce vibrațiile. Izolația îmbunătățită reglează, de asemenea, nivelurile de zgomot, făcând mașinile de spălat rufe foarte silențioase, chiar și în timpul ciclului de centrifugareIn concluzie, uscatorul de rufe Bosch WTW85550BY este un uscator care ofera utilizatorului o calitate ridicata a uscarii, o capacitate mare de uscare, posibilitatea de a usca toate tipurile de tesaturi, toate acestea cu un consum redus de energie, consum de energie, care, in cazul uscatoarelor de rufe, chiar conteaza, acestea fiind niste electrocasnice care de principiu consuma mult. Daca majoritatea uscatoarelor de rufe au un consum de 4kW pe ora, ceea ce inseamna cam 2 lei si 50 de bani pe ora de uscare, uscatorul de rufe Bosch WTW85550BY are un consum in jurul a 2kW pe ora, ceea ce inseamna cam 1 leu pe ora de uscare.

Niciun comentariu:

Post Top Ad

Your Ad Spot

Pagini