9 mar. 2018

Hota telescopica neagra | TEKA TL6310

Hota incorporabila telescopica TEKA TL6310 reprezinta o solutie pentru cei interesati de o hota telescopica ce apartine unui producator renumit, german, la un raport calitate pret foarte bun, o hota telescopica cu o putere medie de absortie, cei 332 de metri cubi pe ora, facand din TEKA TL6310 o hota recomandabila unor bucatarii de dimensiuni medii, de pana in 10 metri patrati sau 25 de metri cubi. 


TEKA TL6310 | Filtre metalice | Burlan de evacuare de 120 de milimetri

In ceea ce priveste evacuarea, evacuarea se face pe 120 de milimetri. In schita apare deschiderea de 132 de milimetri, insa hota vine cu un adaptator pentru burlan cu diametru de 120 de milimetri. Hota telescopica TEKA TL6310 are filtre metalice, care sunt lavabile si care este evaluata din punt de vedere al eficientei filtrarii aburului si a grasimilor in clasa C, clasa A fiind cea mai buna. Mai multe informatii privind criteriile complete de alegere ale hotei incorporabile puteti citi in articolul Cum aleg hota incorporabila in 2017.

Hota incorporabila telescopica TEKA TL6310 funtioneaza si pe recirculare

Un alt avantaj al hotei incorporabile telescopice TEKA TL6310 este dat de faptul ca poate fi adaptata si pentru recirculare, insa va mai fi nevoie de atasarea unui filtru de carbon, filtru de carbon care are proprietatea de a filtra aerul care se va intoarce in locuinta. Acest filtru poate fi universal, insa acest lucru inseamna un montaj artizanal, o solutie mai putin recomandabila; sau mai exista varianta achizitiei unui filtru de carbon din service ul autorizat Teka. Oricum mai multe detalii privind adaptarea pentru recirculare a unei hote telescopice puteti citi in articolul Hota fara evacuare sau hota cu recirculare, avantaje si dezavantaje.

TEKA TL6310 | raport bun calitate pret

In ceea ce priveste raportul pret calitate, putem spune ca hota incorporabila telescopica TEKA TL6310 are un raport bun raport pret calitate pret, avand in vedere ca aceasta hota are un pret in jurul a 300 de lei, un pret bun raportat la caracteristici dar si in ceea ce priveste brandingul foarte bun. Va recomand in acest sens un articol in care am evaluat cele mai bune hote incorporabile telescopice, respectiv Cea mai buna hota telescopica TOP 5 in funtie de pret.