9 mar. 2018

Noua gama de cuptoare Bosch in 2018 | Bosch HBG5370S0

Cuptorul electric multifunctional Bosch HBG5370S0 face parte din noua gama de cuptoare incorporabile Bosch lansata de producatorul german de electrocasnice pentru piata europeana pentru anul 2018Bosch HBG5370S0 se recomanda pentru faptul ca beneficiaza de noile tehnologii ce privesc gatirea asistata, tehnologii dezvoltate de producatorul german de electrocasnice, pentru faptul ca are un sistem de autocuratare ce are la baza procesul fizico chimic de cataliza, acest sistem de autocuratare fiind patentat de Bosch sub denumirea de EcoClean direct.


Noua gama de cuptoare Bosch in 2018 | Bosch HBG5370S0

Cuptorul incorporabil Bosch HBG5370S0 propune o linie de design noua comparativ cu vechile game, ce-i drept fiindu-mi relativ greu sa mai recunosc linia de design si sa asociez aceasta imagine producatorului Bosch. Nu stiu inca daca acest lucru este de bine sau rau, insa pot spune ca Bosch HBG5370S0 are un design modern, in care se evita inoxul, mare parte din finisaje fiind asigurata de sticla securizata semnificativ mai usor de curatat si intretinut. Oricum si inoxul este tratat antiamprentare, pentru toata gama de cuptoare incorporabile lansata in anul 2018. Va recomand totodata si articolul in care am evaluat cele mai bune cuptoare incorporabile in functie de producator, care exista pe piata, in acest moment, in articolul Cel mai bun cuptor incorporabil in 2018.

HBG5370S0 | Suport telescopic pentru tavi | EcoClean Direct

Ce inseamna EcoClean Direct? Reprezinta sistemul de autocuratare catalitica pe care producatorul german Bosch il propune pentru produsele sale, sistem de autocuratare ce se bazeaza pe tratamentul cu nanoparticole aplicat peretilor interiori ai cuptorului, astfel incat acesti pereti sa aiba proprietatea de a indeparta mizeriile depuse pe suprafata lor, in timpul functionarii cuptorului. Mai multe detalii privind sistemele de autocuratare, avantajele si dezavantajele acestora puteti citi in articolul Diferenta dintre piroliza si cataliza la cuptoarele incorporabile.

Un alt avantaj pe care cuptorul incorporabil Bosch HBG5370S0 il ofera utilizatorilor sai este dat de existenta unui sistem de culisare cu telescop pentru o tava, sistem de culisare care face mult mai usoara utilizarea cuptorului, tava iesind in consola fara a mai fi nevoit utilizatorul sa o tina cu o mana, atunci cand alimenteaza, ia mancarea din tava sau o amesteca.

Bosch HBG5370S0 | Volum si alte carateristici tehnice

Noua gama de cuptoare incorporabile Bosch vine cu un volum mai mare comparativ cu gamele anterioare. Astfel cuptorul incorporabil Bosch HBG5370S0 are un volum interior net de 71 de litri, volum ce-l claseaza in categoria cuptoarelor incorporabile de volume mari. Pentru mai multe detalii privind criteriile complete de alegere ale cuptorului incorporabil, va recomand articolul Cum aleg cuptorul electric incorporabil in 2018.


Un alt avantaj al cuptorului incorporabil Bosch HBG5370S0 este dat de usa care are trei straturi de geam, deci vorbim de o usa rece, adica cele trei straturi de geam limiteaza semnificativ temperatura de pe geamul exterior al usii, eliminand astfel pericolul unor arderi accidentale, destul de frecvente mai ales in cazul copiilor care ar pune mana pe suprafata geamului in timpul utilizarii cuptorului. Daca nu optati pentru un cuptor cu trei sau mai multe straturi de geam la usa, va recomand pozitionarea cuptorului intr-un corp vertical de mobilier, la inaltime, tocmai pentru a preveni astfel de accidente.


Bosch HBG5370S0 | Fiabilitate si produse complementare

In ceea ce priveste fiabilitatea, produsele incorporabile Bosch sunt renumite pentru calitatea materialelor pe care le foloseste firma germana de electrocasnice si totodata pentru faptul ca produsele sale au o rezistenta mare in timp. In ceea ce privesc produsele complementare, cuptorul incorporabil electric multifunctifunctional Bosch are posibilitati variate de asociere pentru a alcatui un set complet, cuptor - plita- hota. In ceea ce priveste design-ul, cuptorul incorporabil Bosch HBG5370S0 urmareste o linie moderna de design, fiind perfect pentru incorporarea intr-o bucatarie premium.