7 mar. 2017

Cel mai bun cuptor electric AEG | AEG BP831660NM

Cel mai bun cuptor electric incorporabil AEG raport calitate pret AEG BP831660NM

Cuptorul incorporabil electric multifunctional AEG BP831660NM este cel mai bun cuptor raport calitate pret din gama producatorului de electrocasnice premium AEG si unul din cele mai bune cuptoare incorporabile de pe piata, la inceputul anului 2017. Acest cuptor al carui pret este in jurul sumei de 1000 de euro este un cuptor ce ofera utilizatorului aproape un maxim in ceea ce privesc optiunile de utilizare, singurul lucru ce l-ar putea face perfect si care lipseste fiind sistemul de gatire asistat cu aburi. Va recomandam si articolul Cel mai bun cuptor incorporabil in 2017 - TOP 10 cuptoare incorporabile in functie de pret.
Cel mai bun cuptor electric AEG | AEG BP831660NM

AEG BP831660NM - retete presetate | design modern

Fiind un cuptor incorporabile premium, AEG BP831660NM are un sistem presetat de retete ce se alatura optiunilor clasice de gatire in care utilizatorul isi poate seta separat functia de gatire, timpul si temperatura, un sistem de retete care este afisat si controlat impecabil cu ajutorul unui display electronic, full touch control, un display intuitiv si care are si un design de exceptie, premium, ceea ce  face AEG BP831660NM si mai mult pretabil incorporarii intr-o bucatarie premium.

Am reevaluat modelele de cuptoare incorporabile prezente la inceputul anului 2018 pe piata din tara noastra si am ales cele mai bune cuptoare incorporabile in functie de producator, in articolul Cel mai bun cuptor electric in 2018.

Producatorul german AEG face parte din concernul suedez de electrocasnice Electrolux urmareste doar un design modern in proiectarea electrocasnicelor incorporabile. Inoxul cu care este finisat AEG BP831660NM este unul tratat antiamprentare, ceea ce-l face mult mai usor de curatat si intretinut. In cazul cuptorului incorporabil electric multifunctional AEG BP831660NM vorbim de un sistem usa rece, usa ce are trei straturi de geam, lucru ce evita accidentarile prin ardere ce se intampla atunci cand pui mana pe geamul cuptorului in timpul functionarii acestuia, un lucru ce se intampla mai ales in cazul copiilor mici.

AEG BP831660NM - suporti telescopici | volum mare

BUCATARIE MODERNA AEGCei 71 de litri clasifica cuptorul incorporabil AEG BP831660NM in cadrul cuptoarelor electrice de volume mari. Prezenta suportilor telescopici aisgura si ei un plus de confort. Acesti suporti telescopici sunt disponibili pe un singur nivel. Pentru informatii complete privind criteriile de alegere ale cuptorului incorporabil, va recomand articolul Criterii alegere ale cuptorului incorporabil. Cuptorul incorporabil AEG BP831660NM este bineinteles unul multifunctional, adica exista un convector care asigura o distribuire uniforma a temperaturii in interioriul cuptorului. Acest convector este destul de des confundat cu sistemul tangential de ventilatie, amplasat deasupra grillului, sistem de ventilatie care exista si el in cazul cuptorului AEG BP831660NM.
.

AEG BP831660NM - sistem de autocuratare pirolitic | produse complementare

In ceea ce priveste autocuratarea, cuptorul incorporabil AEG BP831660NM beneficiaza de cel mai bun sistem de autocuratare de pe piata, respectiv de un sistem de autocuratare pirolitic. Pentru informatii complete privind sistemele de autocuratare, dar si informatii privind diferentele dintre programele de autocuratare, va recomandam articolul Diferenta dintre piroliza si cataliza la cuptoarele incorporabile. In ceea ce privesc produsele complementare, producatorul german de electrocasnice are o gama destul de redusa de plite incorporabile pe gaz, o gama mai larga de plite electrice sau inductie si din nou o gama mai restransa de hote incorporabile, insa puteti gasi relativ usor o combinatie care sa se potriveasca estetic de cuptor, plita si hota, eventual inclusiv cuptor cu microunde incorporabil. In ceea ce priveste fiabilitatea, AEG este unul din cei mai buni producatori la acest capitol, producatorul german de electrocasnice fiind renumit pentru calitatea produselor si subansamblurilor si materialelor din care acestea sunt realizate. In ceea ce priveste design-ul acesta este unul minimalist, ergonomic, tipic nemtesc as spune, aceleasi caracteristici putem intalni atat la Bosch, cat si la Siemens sau Miele. 

 IP Scoring: AEG BP831660NM  

Raport Calitate Pret                        ★★★
Optiuni utilizare                              ★★★☆
Eficienta autocuratare                           ★★
Design                                               ★★★★
Fiabilitate                                   ★★
Produse complementare                  ★★★
                                                                            
Total 27                           IncorporabilePremium

Am evaluat cuptorul incorporabil AEG BP831660NM tinand cont de principalele criterii de alegere ale cuptorului incorporabil si acest model a realizat un scoring de 27 dintr-un punctaj maxim de 30 de puncte. In concluzie cuptorul incorporabil electric multifunctional AEG BP831660NM, cu sistem de autocuratare pirolitic, retete presetate si display full touch control,  se recomanda celor interesati de utilarea unei bucatarii moderne, high end premium si este un model pe care blogul nostru il recomanda.

4 comments:

Anca Sandu spunea...

De unde pot cumpara acest cuptor incorporabil la cel mai mic pret?

Vlad Luca spunea...

Salut,

oare dintre aceste doua modele de cuptoare AEG, pe care mi l-ati recomanda:
http://www.emag.ro/cuptor-incorporabil-aeg-electric-multifunctional-13-functii-71-l-clasa-a-convectie-grill-autocuratare-catalitica-timer-display-touch-inox-antiamprenta-be731442hm/pd/DG3R1MBBM/

http://www.emag.ro/cuptor-electric-multifunctional-aeg-71-l-11-functii-convectie-autocuratare-pirolitica-grill-clasa-a-inox-antiamprenta-bp501302hm/pd/DRY1B2BBM/

Multumesc mult

Admin spunea...

Cel de-al doilea este semnificativ mai bun. Autocuratarea catalitica de la 731442 necesita costuri de mentenanta si o eficienta mai scazuta in ceea ce priveste autocuratarea.

Anghel Dan spunea...

am gasit cuptorul AEG BP831660NM la 1900 de lei pe emag la promotie.