7 sept. 2017

Hota telescopica 90 centimetri - Electrolux EFP90565OX

Hota incorporabila telescopica Electrolux EFP90565OX este una din putinele modele de hote incorporabile telescopice de pe piata europeana care sa aiba latimea de 90 de centrimetri. Aceasta hota se recomanda in primul rand pentru a deservi o plita incorporabila cu latime mai mare de 60 de cm, o hota care este capabila sa faca fata cu succes in evacuarea mirosurilor si a aburilor, inclusiv in cazul bucatariilor open space.Cei aproape 650 de metri cubi capacitate de evacuare, face din Electrolux EFP90565OX una din cele mai bune hote pe care le putem gasi pe piata din tara noastra.

Electrolux EFP90565OX - 647 de metri cubi/H, evacuare pe burlan de 150 mm

Cei 647 de metri cubi capacitate de evacuare face din hota Electrolux EFP90565OX o solutie pentru bucatarii de dimensiuni mari, bucatarii in care se gateste intensiv si totodata bucatarii care sa aibe un look modern, ergonomic, o caracteristica principala  atunci cand vine vorba de hotele telescopice. In ceea ce priveste evacuarea, hota incorporabila Electrolux EFP90565OX pote folosi burlan cu diametrul de 150 de milimetri, insa se poate adapta, cu ajutorul unei reductii si la burlan de evacuare de 120 de milimetri. Montarea unei astfel de reductii nu va afecta capacitatile si performantele hotei.


De unde pot cumpara aceasta reductie? In general de la majoritatea magazinelor de bricolaj, cum ar fi spre exemplu BricoDepot sau DEDEMAN sau de la orice service autorizat Electrolux. Aceasta reductie se poate gasi totodata in interiorul unui kit complet de instalare si montaj pentru hota, insa acesta costa in jurul a 150 de lei, contine si inele si burlan si masca de exterior. Pretul reductiei, cumparata separat, este in jurul a 10 lei. Eficienta hotei este influentata bineinteles si de distanta de montare in raport cu plita pe care o deserveste, mai multe informatii privind recomandari de montaj ale hotei puteti gasi in articolul La ce distanta se monteaza hota incorporabila.

Va recomandam totodata si articolul in care am evaluat principalele categorii de electrocasnice din gama producatorului suedez de electrocasnice, Pareri despre Electrolux.


Electrolux EFP90565OX - se poate adapta si pentru recirculare, nivel de zgomot

Cei 69 de decibeli, nivel maxim de zgomot, hota incorporabila Electrolux EFP90565OX poate fi clasificata in categoria hotelor cu nivel mediu de zgomot, nefiind nici o hota zgomotoasa, dar nici una foarte silentioasa. Hota incorporabila Electrolux EFP90565OX se poate adapta si pentru recirculare, insa trebuie avut in vedere faptul ca aceasta adaptare va presupune o pierdere a capacitatii de evacuare si totodata va fi nevoie de atasare a unui filtru de carbon, acesta fiind un filtru de miros. 

Electrolux EFP90565OX

Hota incorporabila Electrolux EFP90565OX are un sistem de filtrare a grasimii care este metalic, ceea ce inseamna ca este lavabil si prin urmare se poate curata si nu necesita inlocuire daca este intretinut corespunzator, conform manualului de utiliare si intretinere. Pentru informatii complete privind modul de alegere a hotei, va recomand articolul Criterii alegere hota incorporabila.

Electrolux EFP90565OX - design modern, inox antiamprenta

Hota incorporabila Electrolux EFP90565OX are un finisaj din inox care este tratat antiamprentare. La fel ca toate hotele incorporabile telescopice si hota Electrolux EFP90565OX urmareste o linie moderna de design, ergonomica si care se poate integra foarte elegant in contextul unei bucatarii moderne. In ceea ce privesc produsele complementare, producatorul suedez de electrocasnice si incorporabile Electrolux are o gama foarte larga de cuptoare si plite incorporabile. Totodata, in gama Electrolux poti gasi cam tot ce se poate incorpora, de la masini de spalat vase, la masini de spalat rufe incorporabile dar si masini de cafea si cuptoare cu microunde incorporabile. 

Va recomandam totodata si articolul Cele mai bune marci de electrocasnice.

In concluzie, hota incorporabila Electrolux EFP90565OX este una din cele mai bune hote incorporabile telescopice de pe piata, o hota recomandabila pentru o bucatarie premium, ce urmareste o linie moderna de design. Pentru mai multe infomatii privind liniile complete de design propuse de principalii producatori de electrocasnice in 2017, pietei europene, va recomand articolul Linii de design aparatura electrocasnica in 2017.

6 comments:

Anghel spunea...

Care este lungimea maxima pe care pot sa o folosesc pentru un burlan?

Anonim spunea...

Funcționează și fără burlan sau este obligatoriu sa se monteze

Arhitect Marcel Ionescu spunea...

Exista vreo hota incorporabila care sa fie telescopica și care sa fie capabila sa facă fata unui living generos? Împreună cu bucătăria și locul de luat masa vorbim cam de o suta de metri patrati

Anghel S spunea...

Care este lungimea maxima pentru burlan pentru aceasta hota. Ma interesează acest model însă am cam sase metri distanta de la peretele de unde am fără și locul în care doresc sa montez hota. Nu mulțumesc pentru raspuns

Rareș G spunea...

Exista o hota telescopica de la Aeg care sa aibă lățimea de 70 de centimetri?

Admin - despre hotele telescopice AEG spunea...

@Rares G - Nu exista o hota cu latimea de 70 de centimetri in gama AEG. Exista doar variante de 60 sau 90 de cm, in gama producatorului german de electrocasnice.