30 nov. 2017

Cea mai buna combina frigorifica incorporabila Whirlpool | Raport pret calitate

Whirlpool ART 9810A+ | Avantaje

Intr-o bucatarie moderna, ergonomica, high end, exista foarte putine cazuri in care un designer recomanda folosirea unei combine sau a unui frigider care sa nu fie incorporabil. Pentru mai multe detalii privind principalele tendinte in materie de design, va recomand articolul Linii de design electrocansice incorporabile in 2017.


Combina frigorifica total incorporabila, nu se vede, se incadreaza perfect intr-un modul de mobilier de 60x60 de cm, tocmai pentru a nu iesi in exterior fata de restul mobilierului, avand in vedere ca adancimea standard a unui blat de mobila de bucatarie de este de 60 de cm. Va recomand totodata si articolul in care am evaluat principalele categorii de produse din gama producatorului american, Pareri despre Whirlpool.

Whirlpool ART 9810A+ | Dezavantaje

Principalul dezavantaj al unei combine frigorifice total incorporabile pe care-l vad, este dat in general de volum, avand in vedere ca dimensiunile in plan sunt de 55x55 de cm, iar majoritatea producatorilor nu trec de un volum de 200-210 litri la compartimentul frigider. In cazul combinei Whirlpool ART 9810A+ avem 228 de litri doar la frigider si inca 80 de litri ca congelator, ceea ce inseamna ca producatorul american a obtinut maximum de volum, in primul rand prin optimizarea peretilor combinei. 

Whirlpool ART 9810A+ | Evaluarea performantelor frigorifice

In ceea ce priveste instalatia frigorifica, combina  frigorifica incorporabila Whirlpool ART 9810A+ are un compresor cu electrovalva, ceea ce permite utilizatorului setarea temperaturii nu numai la compartimentul frigider cat si congelator. Performantele frigorifice ale unei combine frigorifice pot fi evaluate in functie de capacitatea de congelare calculata la 24 de ore si clasa de climatizare. La aceste caracteristici, pot spune ca Whirlpool ART 9810A+ nu exceleaza, cu cele 3,5kg/24h capacitate de congelare si nici la clasa climatica, ceea ce inseamna ca aceasta combina va raci mai greu, in sensul in care, in momentul in care deschideti usa la unul din compartimente si pierdeti temperatura, combina va avea nevoie de mai mult timp pentru a ajunge la temperatura setata pe termostat.

Whirlpool ART 9810A+ | Excelent la nivelul de zgomot si consum de energie

In ceea ce priveste consumul de energie electrica, combina frigorifica incorporabila Whirlpool ART 9810A+ este clasificata in clasa A+, ceea ce inseamna un consum cu circa 10% mai mic compartiv cu o combina frigorifica clasificata in clasa A, la acelasi volum. Cei 35 de decibeli, face din Whirlpool ART 9810A+ una din cele mai silentioase combine frigorifice incorporabile de pe piata. As puncta asadar ca principale puncte forte pentru aceasta combina, volumul mare compartiv cu celelalte modele de pe piata, nivelul scazut de zgomot si consumul bun de energie electrica.

Whirlpool ART 9810A+ | Sistem de racire static, filtrare Microban

In ceea ce priveste sistemul de racire, vorbim de un sistem static, numit comercial si dezghetare automata. Congelatorul trebuie decongelat manual, adica o daca la sase luni este recomandabila oprirea si decongelarea acestuia. Va fi nevoie de oprirea intregului aparat, deci trebuie sa scoateti si alimentele din frigider. Apreciez drept pozitiv existenta ventilatiei la compartimentul frigider, aceasta fiind foarte utila pentru a uniformiza mai repede temperatura si totodata pentru faptul ca filtreaza aerul cu ajutorul sistemului de filtrare asigurat de Microban, una din cele mai mari companii ce produc filtre sau sisteme de filtrare, alaturi de Whirlpool, aflandu-se in portofoliul lor de clienti inclusiv NASA. Vorbim asadar de o combina frigorifica ce asigura unul din cele mai bine igienizate spatii de pastrare alimentelor, tocmai datorita acestui filtru, insa trebuie retinut ca acest filtru este consumabil si are o durata estimata de viata de 6 luni, pretul acestuia fiind in jurul a 80-100 de lei. Se gasesc usor in orice service Whirlpool.

Combina frigorifica Whirlpool ART 9810A+ este solutia optima pentru cei interesati de o combina frigorifica incorporabila de volum mediu spre mare, recomandabila unei familii de pana la patru persoane, o combina frigorifica accesibila si in acelasi timp care ofera utilizatorului posibilitatea de a-si seta temperatura inclusiv la congelator, lucru datorat existentei electrovalvei la compresor.Acest lucru este important pentru ca o temperatura mai ridicata la congelator inseamna din start un consum semnificativ mai redus de energie electrica, avand in vedere ca, dintre cele doua compartimente, frigider, respectiv congelator, congelatorul consuma circa 70 la suta din energie. Pentru detalii complete privind recomandarile noastre pentru cei interesati de alegerea unei combine frigorifice, va recomand articolul Criterii alegere frigider/combina frigorifica.

meta tags: whirlpool art 9810 frigider whirlpool 6th sense whirlpool art 7811 frigider whirlpool inox filtru antibacterian frigider whirlpool combina frigorifica incorporabila whirlpool a gaming filtru antibacterian whirlpool filtru antibacterian frigider whirlpool combine frigorifice reglare temperatura frigider whirlpool frigider antibacterian filtru antibacterian whirlpool pret combine frigorifice whirlpool inox

3 comments:

Anonim spunea...

Care este cea mai mare combina frigorifica incorporabila de la Whirlpool?

Elimina Botezatu spunea...

Aceasta este cea mai mare combina frigorifica de la Whirlpool, din ce am văzut în cataloagele lor de produse. Ideea este dacă vrei sa ți iei o combina frigorifica cu dezghețare automata sau una no frost, pentru ca au și și

Marca compresor combină frigorifica spunea...

Ce marca de compresor are aceasta combină? Nu găsesc nicăieri aceasta informație.