3 mar. 2018

Bosch HBG633NB1 - IP Scoring | Cuptor negru

Bosch HBG633NB1 | Cuptor incorporabil electric multifunctional

Cuptorul incorporabil electric multifunctional Bosch HBG633NB1 face parte din gama 2018 a producatorului german de electrocasnice, un cuptor electric multifunctional premium care se poate incorpora cu succes intr-o bucatarie moderna high end. Pentru mai multe informatii privind criteriile complete de alegere ale cuptorului incorporabil, va recomand articolul Cum aleg cuptorul incorporabil in 2017. Cuptorul incorporabil Bosch HBG633NB1 face parte din segmentul middle, high end si se recomanda celor care-si doresc un cuptor premium, practic si usor de folosit, cu un meniu intuitiv, un cuptor al carui pret variaza in jurul a 3000 de lei.

Bosch HBG633NB1 | Suporti telescopici | EcoClean

Cuptorul incorporabil electric multifunctional, Bosch HBG633NB1 are suporti telescopici pentru tavi, suporti telescopici care inseamna un plus de confort atunci cand va trebui sa scoateti tava. Atunci cand scoateti tava, aceasta va sta in consola si practic puteti scoate din tava preparatele sau le puteti amesteca, fara a mai fi nevoie sa tineti cu o mana tava. Acest suport telescopic este pentru o singura tava, cealalta tava si gratarul beneficiind de un suport fara telescop. Acesti suporti telescopici se pot cumpara insa de la orice service autorizat, pretul fiind in jurul a 200 de lei si practic puteti monta pana la inca doi suporti, astfel incat sa aveti pentru ambele tavi si gratar aceasta optiune. Mai multe informatii privind service-urile autorizate puteti gasi in articolul  Service Bosch de pe blogul Compara 360.

Cuptorul Bosch HBG633NB1 are un sistem de autocuratare catalitic, patentat de producatorul Bosch sub denumirea de EcoClean, autocuratare ce presupune existenta unui singur perete care se curata singur, amplasat in partea din spate, in zona convectorului, in general partea din spate fiind mai greu de curatat si se murdareste mai usor. Mai multe informatii privind sistemele de autocuratare puteti citi in articolul Diferenta dintre piroliza si cataliza la cuptoarele incorporabile.

Bosch HBG633NB1 | Sistem usa rece | Produse complementare

O alta caracteristica ce merita mentionata este data de usacare are patru straturi de geam, usa care se numeste usa rece, deoarece nu exista riscul unor accidente provocate atunci cand puneti dumneavoastra sau copilul mana pe geamul cuptorului. Aceste patru straturi de geam fac ca temperatura sa fie una scazuta la exteriorul cuptorului. Aceasta caracteristica este cu atat mai importanta cu cat aveti copii mici. Exista utilizatori care tocmai din aceasta cauza prefera sa monteze cuptorul intr-un corp vertical, cu panoul de comanda la nivelul ochiului astfel incat copii sa nu aiba acces in zona usii. Va recomand totodata si articolul in care am centralizat cele mai bune cuptoare incorporabile din 2018 in functie de producator, respectiv Cel mai bun cuptor electric incorporabil in 2018.

In ceea ce privesc produsele complementare, cuptorul incorporabil electric multifunctional Bosch HBG633NB1 are mai multe optiuni de asociere cu alte plite si hote din gama producatorului german de electrocasnice, Bosch fiind unul din producatorii cu game diversificate de produs, un producator care in general acorda o atentie deosebita asupra design-ului, a liniei de design si totodata sa ofere alternative celor care-si doresc un set de electrocasnice incorporabile premium. Va recomand totodata si articolul Cel mai bun cuptor incorporabil Bosch.

Bosch HBG633NB1 | Raport pret calitate

In ceea ce priveste raportul pret calitate, cuptorul incorporabil electric multifunctional Bosch HBG633NB1 putem spune ca pretul este justificat de branding-ul Bosch, desi consider ca, daca ar fi sa ma uit si la caracteristici tehnice, as considera corect un pret in jurul a 2500 de lei, daca ar fi sa compar cu alte alternative, fie de la Bosch sau de la principalii sai competitori, Electrolux sau AEG.

Bosch HBG633NB1 | fiabilitate | design

In ceea ce priveste fiabilitatea, cuptorul incorporabil electric multifunctional Bosch HBG633NB1, la fel ca majoritatea produselor din gama producatorului german de electrocasnice se bucura de o incredere mare la acest criteriu, avand in vedere renumele cat si calitatea cu care ne-a obisnuit Bosch si de la gama la gama se observa o crestere semnificativa din punctul acesta de vedere. In ceea ce priveste design-ul, cuptorul incorporabil electric multifunctional Bosch HBG633NB1 urmareste o linie moderna de design, o linie perfecta pentru o bucatarie moderna high tech.